logo-Regional-Jet-Center-RJC-kleur copy
Onderdeel van:
Vliegtuigonderhoud

Europa's grootste MRO

Als Europa’s grootste Maintenance, Repair en Overhaul (MRO)-bedrijf van E-jet-vliegtuigen staat het Regional Jet Center dag en nacht voor u klaar. U kunt ons zowel inschakelen voor line maintenance (ramp & transit) als A-checks in de hangaar. Daarnaast voeren we plaatwerkreparaties en modificaties uit aan uw E-jet-vloot. Snelheid, kwaliteit en veiligheid zijn onze speerpunten.

Lijnonderhoud

Een inspectie van uw vliegtuig op de ramp vereist snel en vakkundig handelen. Het Regional Jet Center levert ervaren grondwerktuigkundigen (GWK’s) die garanderen dat ook de volgende vlucht op tijd vertrekt en veilig verloopt.
Tevens is het Regional Jet Center u graag van dienst met lijnonderhoud. Daarbij leveren we kwaliteit én snelheid. Onze grondwerktuigkundigen (GWK’s) hebben ruime ervaring met het uitvoeren van technische inspecties op de ramp. Wanneer we veiligheidsgerelateerde problemen constateren, dan lossen we deze binnen de kortst mogelijke tijd op. Dit doen we vakkundig en snel, zodat uw vliegtuig vervolgens veilig kan vertrekken.

Maatwerk

Wilt u het Regional Jet Center inschakelen voor lijnonderhoud, dan heeft u keuze uit verschillende mogelijkheden. Van fixed fee-contracten tot on call-contracten – u bepaalt. Samen komen we tot een afspraak die aansluit bij uw behoeften.

Hangaar­onderhoud

Het RJC beschikt over een hypermoderne hangaar voor het uitvoeren van hangaaronderhoud. Voor alle checks en werkzaamheden waarvoor een hangaar nodig is, kunt u bij RJC terecht. Snelheid, veiligheid en kwaliteit zijn daarbij altijd de uitgangspunten.
Als Europa’s grootste Maintenance, Repair en Overhaul (MRO)-bedrijf van E-jet-vliegtuigen begrijpt het Regional Jet Center als geen ander dat een hoge fleet availability essentieel is. Daarom voeren we checks waar mogelijk ’s nachts uit. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om snel en kwalitatief goed werk te leveren en hangaaronderhoud binnen de vastgestelde tijd uit te voeren. Uiteraard staat veiligheid hierbij voorop. Ook voor andere grote werkzaamheden zoals motor- en onderstelverwisselingen of modificaties kunt u bij ons terecht.

Technische ondersteuning

Het Regional Jet Center streeft ernaar onderhoud en reparaties aan uw vliegtuigen zo snel mogelijk te verrichten of, liever nog, te voorkomen. Tijdens werkzaamheden aan uw vliegtuig worden de grondwerktuigkundigen (GWK’s) van het Regional Jet Center ondersteund door onderhoudsspecialisten. Zij voorzien onze GWK’s van de benodigde data, kennis en technische adviezen. Dit resulteert in een optimale werkwijze en een zo kort mogelijke grondtijd. Ook bij problemen op outstations zijn de onderhoudsspecialisten het steunpunt voor de MRO op locatie. Inflight kunnen bemanningen ook altijd terecht bij onze onderhoudsspecialisten. Zijn er bijzonderheden tijdens de vlucht of leven er vragen bij cockpit of cabin crew, dan zijn wij 24/7 bereikbaar.

Modificaties

Wilt u een modificatie doorvoeren in uw vloot of op een individueel vliegtuig? Het Regional Jet Center regelt het en staat u graag bij met advies. We voeren iedere denkbare aanpassing uit: modificaties van systemen en plaatwerk, software-updates en wijzigingen in het interieur van uw vliegtuig, maar ook van afzonderlijke vliegtuigonderdelen. De modificaties worden gelijktijdig verricht met andere checks, zodat er geen extra tijd voor hoeft te worden ingeruimd. Kiest u voor het Regional Jet Center, dan kiest u voor snelheid, veiligheid en kwaliteit.

Plaatwerkreparatie

Bij het Regional Jet Center werken grondwerktuigkundigen (GWK’s) en plaatwerkers met jarenlange ervaring, waardoor ze schadegevallen effectief oppakken. Zij verhelpen schade aan uw plaatwerk op efficiënte wijze en streven altijd naar de meest effectieve oplossing en de beste kwaliteit. Ook beschikt het RJC over veel specialistische tooling & equipment voor plaatwerkreparaties. Middels een Damage Assessment analyseert een plaatwerker – ondersteund door structure engineers – de schade, waarna een plan van aanpak wordt gemaakt en uitgevoerd. Eventueel regelt het RJC ook goedkeuring van de OEM. Na constatering van een Allowable Damage of het verrichten van een reparatie voert de GWK altijd een extra inspectie uit van uw vliegtuig en de compliance-informatie om de vliegveiligheid te garanderen.