MartinairMartinair

Management team

Management team

Michiel van der Eijk

Directeur Ad Interim
Ik ben trots om een sprankelende groep van zeer gemotiveerde teamleden te leiden in hun nieuwe toekomst. We bouwen voort op de uitgebreide technische vaardigheden en ervaringen van Martinair’s Maintenance & Engineering wat we hebben overgebracht naar een toegewijde en operationeel hoog presterende Embraer gerichte MRO. We hebben een sterke basis van Embraer vliegtuigen welke we dag en nacht top-vorm houden en zijn in staat om dat te doen als een onafhankelijke MRO welke deel uit maakt van de AF / KL Airline groep. We kijken ernaar uit om nieuwe klanten te bedienen: u kunt op ons rekenen!

Hans van Tiel

Manager Contracten & Financiën
Financiën & contracten is verantwoordelijk voor relatiebeheer met klanten en leveranciers, contractmanagement, het opstellen en monitoren van facturen. Voor projecten is onze verantwoordelijkheid om de klant te begeleiden tijdens de voorbereiding, uitvoering en aftercare van het project.

Mathieu Siewe

Safety & Compliance Manager
De afdeling Safety & Compliance Management is verantwoordelijk voor het Safety Management System (SMS) van het RJC. In dit kader wordt het interne auditplan uitgevoerd, worden voorvallen geregistreerd en geanalyseerd, incidenten onderzocht, risico’s in kaart gebracht en maatregelen ter verbetering geïnitieerd. Daarnaast heeft de afdeling een belangrijke rol in het bewaken van nieuwe regelgeving en het adviseren hieromtrent.

Yahya Ajgou

Director Aircraft Maintenance & Supporting Shops
Aircraft Maintenance is verantwoordelijk voor de uitvoering van lijnonderhoud op de Embraer 170, 175 en 190. Het merendeel van het onderhoud, met uitzondering van de turnaroundservice op Schiphol Centrum, vindt plaats in een grote, toegewijde, volledig uitgeruste Hangar op Schiphol-Oost. Om deze onderhoudsactiviteiten te ondersteunen hebben we een aantal shop, zoals maar niet beperkt tot: een motor-, binnen-, elektrische- en plaatwerkshop.

Roy Hogg

Manager Material Unit   
Als Materiaalafdeling zijn wij verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, tijdige levering en beheer van materialen, gereedschappen en uitrusting om de onderhoudstaken van vliegtuigen te kunnen verrichten om zo de hoogste vloot beschikbaarheid van onze klanten te ondersteunen. Belangrijke aspecten hiervan zijn; Controle, opslag en uitgifte van materialen, gereedschap en uitrusting, Aankoop-, order- en reparatieprocessen voor materialen, onderdelen, gereedschap en uitrusting, Inventaris analyse en rapportage, Leverancier relatie en management, Vervoer en logistiek.

Monique Dekker

Human Resource manager
De HR afdeling levert een bijdrage aan de organisatiedoelstellingen en -beleid door het ondersteunen, adviseren en faciliteren van MT en leidinggevenden op het HR vakgebied. Tevens verzorgd HR de salarisadministratie en fungeert als centrale aanspreekpunt voor alle HR gerelateerde vraagstukken. Hierbij valt te denken aan onderwerpen zoals arbeidsvoorwaardelijke regelingen, pensioen, ontwikkeling van de organisatie en medewerkers en arbeidsomstandigheden.