MartinairMartinair

by webonderhoud

Functie gebied

Communicatie

Standplaats

Nederland, Schiphol Oost

Opleidingsniveau

hbo

Werkgebied

Martinair

Uren

32-40

Enthousiaste stagiair(e)

Jouw werkomgeving

Het Regional Jet Center (RJC) is verantwoordelijk voor het in opdracht uitvoeren van het onderhoud van de KLM Cityhopper vloot en vliegtuigen van andere klanten. Het is een professionele organisatie welke door de specifieke cultuur een gewaardeerd onderdeel is binnen de AF/KLM groep. Bij het RJC werken ca. 220 medewerkers. Er wordt enthousiast en op betrokken wijze samengewerkt met als uitgangspunt de 5 kernwaarden; betrouwbaarheid, leiderschap, ondernemerschap, verbondenheid en trots.

Jouw uitdaging

Voor onze afdeling Communicatie zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die het vak communicatie wil leren en zelfstandig wil werken binnen een grote organisatie. De werkzaamheden en projecten die horen bij de stage zijn zeer divers en kunnen variƫren van adhoc en kortlopend tot langlopend.

Mogelijke werkzaamheden zijn:

  • Nieuwe opzet en inhoud geven aan huidige communicatie vormen
  • Verzorgen van het RJC bulletin (inhoud, opmaak en distributie)
  • Actualiseren van diverse communicatiemiddelen zoals intranet en de RJC website.

Wie zoeken wij?

Je bent een gedreven student en volgt een hbo of wo opleiding in de richting van communicatie.

Je bent proactief, zelfstandig, nauwkeurig en leergierig. Daarnaast ben je communicatief vaardig en beheers je de talen Engels en Nederlands uitstekend in woord en geschrift.

Je bent beschikbaar voor 4-5 dagen per week voor een periode van 4-6 maanden vanaf medio maart. Het gaat om een meewerkstage, maar er is eventueel ruimte voor schoolopdrachten of om een onderzoek te doen.

Salaris

Wat bieden wij?

Werken bij KLM betekent een baan in een uitdagende en dynamische werkomgeving. Naast een uitdagende stageplek is een van de voordelen van een stageplaats binnen KLM, de verschillende excursies die de vereniging van en voor stagiairs “KLM Taxibaan” organiseert.

Ook is er sprake van een stagevergoeding.

Are you ready for take-off?

Herken jij jezelf helemaal in deze omschrijving en ben jij klaar voor een vliegende start? Klik dan op solliciteren en laat door middel van een motivatiebrief zien waarom wij jou moeten uitnodigen op gesprek.

In jouw brief willen wij niet alleen de motivatie voor deze stage zien, maar ook waarom jij voor KLM wilt werken, wat je van de stage verwacht en wat je graag zou willen leren.

Binnen een week na de sluitingsdatum laten we je weten of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Veiligheidsonderzoeken maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

webonderhoud
About webonderhoud