logo-Regional-Jet-Center-RJC-kleur copy
Onderdeel van:
Componenten

Meerdere component-werkplaatsen

Het Regional Jet Center beschikt over meerdere component-werkplaatsen die elk werkzaamheden aan verschillende componenten kunnen uitvoeren en vrijgeven met een EASA form 1 onder de volgende Class C Ratings:

  • C4 Doors / Hatches
  • C5 Electrical Power & Lights
  • C6 Equipment
  • C7 Engine / APU
  • C8 Flight Controls
  • C13 Indicating / Recording Systems
  • C14 Landing Gear
  • C18 Protection ice / rain / fire
  • C19 Windows
  • C20 Structural

Wilt u meer informatie over componenten onderhoud, neemt u dan gerust contact met ons op.  

Passagiersstoelen

Onderhoud

Een vliegtuigstoel is een gebruiksobject, daarom controleert het Regional Jet Center de stoelen in uw vloot bij iedere onderhoudsbeurt op slijtage. Is er sprake van een beschadiging, dan repareren we deze of zorgen voor een vervangend onderdeel. Terwijl we de stoel in onze werkplaats terugbrengen in de originele staat, plaatsen we een vervangende stoel in het vliegtuig. Zo brengen we de grondtijd terug tot een minimum en garanderen we de vliegveiligheid.

Modificaties

Naast reparaties voert het Regional Jet Center modificaties aan vliegtuigstoelen uit. Wanneer een modificatie vereist is voor een type stoel, dan kunnen wij deze voor uw hele vloot, of een deel daarvan, uitvoeren.

Advies

We staan u graag bij met advies. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise stellen ons in staat waardevolle suggesties te doen voor optimaal gebruik en onderhoud van uw stoelen.

Cockpitstoelen

Onderhoud

Een veilige en comfortabele zitplaats is voor een piloot cruciaal. Het Regional Jet Center begrijpt dat. Daarom onderwerpen wij de cockpitstoel bij iedere onderhoudsbeurt aan een uitgebreide check. We controleren de afstellingen, repareren eventuele beschadigingen en zorgen waar nodig voor vervangende onderdelen. We plaatsen altijd een vervangende stoel in de cockpit om de grondtijd tot een minimum te beperken. Het verrichten van werkzaamheden aan een stoel gebeurt volgens strikte richtlijnen, want de vliegveiligheid staat voorop.

Modificaties

Onze service stopt niet bij het verrichten van onderhoudswerkzaamheden. Wij voeren ook modificaties uit voor cockpitstoelen in uw vloot en adviseren u graag bij de aanpak hiervan.

Advies

Wij zetten onze uitgebreide ervaring en expertise graag in om u te adviseren over de optimalisatie van uw producten.

Galley-apparatuur

Een goed functionerende galley is essentieel voor een aangename vlucht, zowel voor de passagiers als uw medewerkers aan boord. Daarom controleert het Regional Jet Center bij iedere onderhoudsbeurt de galley-apparatuur in uw vliegtuigen. Van bekleding tot (rol)deuren, lades en handvatten: uw galley wordt binnen de kortst mogelijke tijd teruggebracht in originele staat. Reparaties worden veelal direct aan boord verricht, maar we beschikken eveneens over een goed uitgeruste werkplaats om uitgebreidere werkzaamheden uit te voeren.

Cargo-netten

Betrouwbare cargo-netten zijn noodzakelijk om schade aan het laadruim en eigendommen van passagiers te voorkomen. Tijdens de vlucht krijgen de cargo-netten veel te verduren. Daarom controleert het Regional Jet Center bij iedere onderhoudsbeurt de staat van uw netten. Zijn ze tijdens een vlucht beschadigd, dan worden ze in een handomdraai gerepareerd in ons eigen naaiatelier. Regional Jet Center maakt gebruikt van meerdere erkende leveranciers voor de onderdelen van de cargo-netten, waardoor reparatiekosten minimaal zijn.

Het Regional Jet Center voert controles en reparaties van cargo-netten uit voor zowel de Embraer als Boeing en Airbus vliegtuigen.

Kunststof interieurdelen

De wandpanelen, deurpanelen en bagagebakken in uw vliegtuigen kunnen tijdens het dagelijkse gebruik beschadigd raken. In geval van een beschadiging aan uw interieurdelen zorgt het Regional Jet Center dat deze direct worden vervangen, zodat de grondtijd beperkt blijft. De beschadigde onderdelen worden in onze werkplaats uit elkaar gehaald, schoongemaakt en gerepareerd. In onze spuiterij worden de onderdelen vervolgens voorzien van een nieuwe toplaag, zodat ze er weer uitzien als nieuw.