logo-Regional-Jet-Center-RJC-kleur copy
Onderdeel van:
Over ons

Regional Jet Center

Regional Jet Center (RJC) biedt hoogwaardige onderhoudsdiensten aan voor vliegtuigen tot 150 passagiers (regional aircraft). Het RJC is gespecialiseerd in onderhoud van Embraer-vliegtuigen en is het grootste Embraer-onderhoudsbedrijf in Europa. Daarnaast voeren we onderhoud uit voor andere vliegtuigen, zoals Bombardier Q- en CRJ-series. We hebben meerdere backshops ter ondersteuning van de onderhoudswerkzaamheden. Het RJC is volledig EASA, CAA-UK part-145 gecertificeerd en heeft een FAA-erkenning voor motoronderhoud.

Ons team van meer dan 300 gecertificeerde professionals is sterk toegewijd om voor onze klanten de hoogst mogelijke vlootbeschikbaarheid te realiseren.

Het managementteam

Als leverancier van hoogwaardig vliegtuigonderhoud voor regionale vliegtuigen staan innovatie en duurzaamheid hoog op de agenda bij het Regional Jet Center. Het managementteam van het RJC zet zich dagelijks in voor een snelle, efficiënte en veilige operatie waarbij de nieuwste technologie wordt toegepast. Alle leden dragen daar met hun expertise aan bij. Ontmoet het managementteam!

Sales

Het Regional Jet Center is dé specialist op het gebied van onderhoud aan regionale vliegtuigen. Wij hebben alles in huis om u van dienst te zijn.

Wet- en regelgeving

Het Regional Jet Center vindt het belangrijk dat er strikt volgens de wet- en regelgeving gewerkt wordt. Ons Standards Committee monitort nieuwe regelgeving, wijzigingen en handboeken. Zo zorgen we ervoor dat processen, procedures en instructies up-to-date blijven. Deze worden regelmatig getoetst door het ILT, en door middel van interne audits door onze eigen onafhankelijke Safety & Compliance-afdeling.