logo-Regional-Jet-Center-RJC-kleur copy
Onderdeel van:
CARRIERES

Altijd op zoek naar talent

Het Regional Jet Center is altijd op zoek naar nieuw talent. Zowel op de afdeling Vliegtuigonderhoud, als bij HR, Finance & Contracts en Support & Logistics zoeken wij toppers die in ons hechte, enthousiaste team passen. Word jij onze collega? Dan kun je dit verwachten:

Jouw werkplek

Als RJC’er ga je aan de slag in Hangaar 73 op Schiphol-Oost. Het is een moderne hangaar die recent volledig is gerenoveerd en gemoderniseerd. Alles is zo ingericht dat er efficiënt en veilig gewerkt kan worden. Op de begane grond wordt er aan de vliegtuigen gewerkt en op de eerste verdieping vind je de kantoren. Ga je aan de slag als monteur of GWK? Dan werk je ook op Schiphol-Centrum, waar het RJC onderhoud op de lijn verricht. Als GWK word je soms ook uitgezonden naar het buitenland. Erg afwisselend dus!

Nieuwe materialen en opleidingsbudget

Het Regional Jet Center zorgt dat jij alles hebt om je werk goed uit te voeren. Van nieuwe werkkleding en werkschoenen, tot goed onderhouden gereedschappen en materialen. Bovendien is het RJC koploper in de branche als het gaat om innovatie. Je kunt er dan ook van op aan dat je gaat werken met het nieuwste van het nieuwste; van iPads tot digital e-signing en drones voor inspecties. Ook investeert het RJC in jouw persoonlijke groei. Voor elke collega is er een persoonlijk opleidingsbudget dat besteed kan worden aan cursussen of trainingen. Zo blijf je groeien!

De bedrijfscultuur van het Regional Jet Center

Het Regional Jet Center is een relatief kleine, platte organisatie waar circa 300 medewerkers zich met hart en ziel inzetten voor vliegtuigonderhoud. Er heerst een groot gevoel van saamhorigheid en een sterke aanpakkers­mentaliteit. Bij het RJC ben je geen nummer. Sterker nog, collega’s kennen elkaar en staan voor elkaar klaar.

Sluit jij je bij ons aan? Bekijk de vacatures op onze werkenbij site.

Recruitment