logo-Regional-Jet-Center-RJC-kleur copy
Onderdeel van:
AOG

Aircraft On Ground

Een AOG is een kostbare aangelegenheid. Iedere minuut dat uw vliegtuig niet inzetbaar is, is er een te veel. Het Regional Jet Center is in staat om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Hiervoor heeft het RJC een toegewijd Quick Response Team klaar staan, waarmee we 24/7 een complete service garanderen: van technisch inhoudelijke ondersteuning tot het leveren van mankracht, materialen en tooling & equipment. Ons Quick Response Team bestudeert, analyseert en repareert vakkundig en snel overal binnen Europa zodat uw vliegtuig binnen de kortst mogelijke tijd weer kan meedraaien in de operatie.

Vliegtuig

In geval van een AOG wilt u dat uw vliegtuig zo snel mogelijk weer inzetbaar is. Het Regional Jet Center doet er alles aan om dit te realiseren en combineert een snelle service met hoogstaande kwaliteit. We analyseren het probleem, regelen de benodigde onderdelen en zetten één of meerdere bevoegde grondwerktuigkundige(n) (GWK) in om ter plaatse reparaties te verrichten. Dit doen wij via ons bewezen Quick Response Team-concept. Of dit nu op Schiphol is of in het buitenland. Onze GWK’s zijn gedreven, ervaren vakmensen die denken in oplossingen en gaan voor de beste kwaliteit. Daarbij hebben ze maar één doel voor ogen: zorgen dat uw toestel binnen de kortst mogelijke tijd weer inzetbaar is.

Materialen en componenten

Bij een AOG is het belangrijk om direct de benodigde LRU’s en verbruiksartikelen paraat te hebben. Het Regional Jet Center heeft toegang tot een breed assortiment onderdelen voor de Embraer E190 E170 en de E195-E2, van motoronderdelen tot interieurdelen. Ook hebben we een ruim assortiment van verbruiksartikelen tot onze beschikking.

AOG – Onderdelen kopen

Bent u op zoek naar onderdelen voor de Embraer E-jets? Vraag het ons! Wij voorzien u graag van een offerte voor het verkopen, uitlenen of uitwisselen van onderdelen. Wij zijn een gecertificeerde Part-145-organisatie en voldoen volledig aan de laatste EASA wet- en regelgeving.

Tooling & Equipment

Voor reparaties aan een AOG is het belangrijk dat een grondwerktuigkundige (GWK) over de juiste tooling & equipment beschikt. Het Regional Jet Center beschikt over praktisch alle tooling & equipment voor de Embraer E-jet-vloot. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat ze op AOG-basis naar elke locatie in de wereld worden verstuurd.